top of page

Share IT - konference IT profesionāļiem Vidzemē

Updated: Sep 1, 2019



Šā gada 4. oktobrī Cēsīs norisināsies Vidzemē lielākā konference IT profesionāļiem “Share IT”. Tās mērķis - vairot ideju, zināšanu un pieredzes apmaiņu vietējā IT kopienā, kā arī diskutēt par aktuālajām tendencēm un izaicinājumiem nozarē. 

Lai arī Rīgā IT konferenču piedāvājums ir plašs, darbam reģionos piemīt sava specifika un izaicinājumi­­­. Pagājušā gada konference bija lielisks pierādījums tam, ka IT speciālistiem Vidzemē ir būtiski ne vien sekot līdzi aktuālajām tendencēm, bet arī veidot savu kopienu un uzturēt savstarpējos kontaktus. Tieši tādēļ konferences galvenā mērķauditorija un satura veidotāji ir vidzemnieki un viņu draugi, bet par pasākuma norises vietu ik gadu tiek izvēlēta kāda skaista un augoša Vidzemes pilsēta - šogad tās ir Cēsis.

"Share IT" dalībniekus sagaidīs intensīva vienas dienas programma ar divām paralēlām lekciju/diskusiju sesijām un praktiskajām darbnīcām, bet dienas noslēgumā – laiks neformālām sarunām un jaunu kontaktu veidošanai. Savās zināšanās un pieredzē dalīsies gan Latvijas, gan ārvalstu IT eksperti, fokusējoties uz tēmām, kas saistošas nozares speciālistiem, izstrādātājiem, darītājiem.

Reģistrēšanās konferencei atvērta no 5. septembra. Plašāk par visu www.shareit.lv

bottom of page