top of page

6. novembrī Valmierā norisināsies konference IT profesionāļiem


Share IT” ir ikgadēja konference, kas jau trešo gadu pulcēs IT profesionāļus un ekspertus Vidzemē. Šogad konference norisināsies Valmieras tehnikumā, dodot iespēju satikties, vairot ideju, zināšanu un pieredzes apmaiņu vietējā IT kopienā un rosināt diskusiju par nozares tendencēm. Šoreiz konferencē īpaši tiks uzsvērta tehnoloģiju un izglītības nozīme tirgus iespēju paplašināšanā.

Lai arī Rīgā IT konferenču piedāvājums ir plašs, darbam reģionos piemīt sava specifika. Iepriekšējo gadu konferences, kas katra pulcēja vairāk kā 100 dalībniekus, ir lielisks pierādījums tam, ka IT speciālistiem Vidzemē ir būtiski ne vien sekot līdzi aktuālajām tendencēm, bet arī veidot savu kopienu un uzturēt savstarpējos kontaktus. Šogad vēl vairāk kā iepriekš tiks izcelta vietējo speciālistu pieredze, izaicinājumi un aktuālie projekti.

Dienas pirmajā pusē paredzētas divas paralēlas lekciju/diskusiju sesijas, savukārt pēcpusdienā būs iespēja darboties un gūt praktisku pieredzi kādā no četrām meistarklasēm. Konferenci noslēgs ekspertu paneļdiskusija, kuras galvenais jautājums būs vai izglītība un tehnoloģijas dodas vienā un tajā pašā virzienā. Būs padomāts arī par drošu vidi neformālām sarunām un kontaktu veidošanai.

Konferencē ar praktiskiem pieredzes stāstiem viesosies Anna Andersone no RigaTech Girls, Gunita Kuļikovska no Vividly, Vils Muhametšins no Ocean Media un Kristaps Krafte no Vigo Health. Savukārt lielākās un mazākās vietējās veiksmēs un gūtajās mācībās dalīsies pārstāvji no Vidzemes Augstskolas, Vides Risinājumu Institūta, TestDevLab, Prog, SunGIS, Kebbe IT un citiem.

Konferences norises laiks: 2020. gada 6. novembris, plkst. 9.00-17.00

Konferences norises vieta: Valmieras tehnikums, Vadu iela 3, Valmiera

Konferences valoda: latviešu

Ieeja konferencē ir bez maksas, taču tā kā dalībnieku skaits ir ierobežots, interesenti aicināti iepriekš reģistrēties. Dalībnieku reģistrēšanās forma un pasākuma programma būs pieejama konferences mājaslapā www.shareit.lv no 6. oktobra.

Visa aktuālā informācija pieejama arī Facebook pasākumā: https://www.facebook.com/events/2691241137815003/

Share IT rīko Wunder un Valmieras Attīstības aģentūra. Konferences īstenošanu atbalsta: Valmieras pilsētas pašvaldība, Valmieras tehnikums, Vidzemes Augstskola, Cēsu Digitālais cents, Koprades māja “Skola 6”, kā arī uzņēmumi EchoTech, Kebbe IT, SunGIS un TestDevLab.

Informāciju sagatavoja: Zane Ābelīte-Medne Wunder, Leona Paegles iela 47, Valmiera zane.abelite@wunder.io +371 26388362

bottom of page