top of page

eazyBI piedalīsies starptautiskā konferencē “Atlassian Summit”

Latvijas uzņēmums eazyBI, kas izstrādā biznesa analītikas programmatūru ar šādu pašu nosaukumu, šogad jau 8. reizi piedalīsies starptautiskā konferencē “Atlassian Summit”, kas notiks Lasvegasā, ASV no 31.marta līdz 2.aprīlim. Uzņēmums konferencē ne tikai piedalās ar savu stendu un 12 darbinieku komandu, bet ir arī starp pasākuma sponsoriem.

” “Atlassian” ir viens no pasaules vadošajiem projekta vadības un informācijas apmaiņas rīku izstrādātājiem. Jau kopš uzņēmuma pirmssākumiem, esam izveidojuši ļoti veiksmīgu datu analītikas integrāciju ar Atlassian vadošo rīku ‘Jira’. Jau pirmajā pusgadā eazyBI izdevās iekļūt 10 populārāko ‘Jira’ paplašinājumu sarakstā. Tas ir ļāvis “eazyBI” sasniegt tik augstus izaugsmes rādītājus pēdējo gadu laikā.” saka uzņēmuma dibinātājs un galvenais programmētājs Raimonds Simanovskis. Šogad, turpat Lasvegasā jau otro gadu pēc kārtas, uzreiz pēc “Atlassian Summit”, uzņēmums rīko arī savu “eazyBI Community Day” pasākumu. Pasākums ir paredzēts pieredzes apmaiņai gan esošajiem, gan jaunajiem eazyBI lietotājiem, kur tiek sniegts ieskats par nesenajiem un plānotajiem uzlabojumiem eazyBI aplikācijā, kā arī paši programmatūras lietotāji dalās zināšanās, kā prasmīgāk lietot datu analīzes rīku “eazyBI”. “eazyBI Community Days pasākuma tradīcija tika aizsākta Rīgā pirms četriem gadiem. Pagājušajā gadā pirmo reizi rīkojām šo pasākumu ārpus Latvijas. Arī šogad aprīļa sākumā pasākums notiks gan Lasvegasā, taču maija vidū Rīgā“, uzsver Raimonds Simanovskis.



Vairāk informācija par pasākumiem pieejama mūsu mājaslapā - https://eazybi.com/events.


—— eazyBI ir Latvijas programmatūras izstrādes uzņēmums, kas piedāvā datu vizualizācijas un analītikas rīku eazyBI, kuru lieto tūkstošiem klientu visā pasaulē. Ar eazyBI palīdzību klienti var veidot atskaites un diagrammas lietotājam ērtā veidā, apvienojot datus no dažādiem avotiem. Atlassian Corporation Plc ir viens no vadošajiem programmatūras izstrādes, projektu vadības un satura vadības rīku izstrādātājiem. Populārākie Atlassian produkti ir projektu vadības un programmatūras izstrādes rīks Jira, kā arī dokumentācijas un informācijas rīks Confluence. “Atlassian Summit” ir Atlassian rīkots pasākums, kas ik gadu pulcē tūkstošiem Atlassian klientus, produktu lietotājus, un partnerus no visas pasaules. Šogad, jau otro gadu pēc kārtas, “Atlassian Summit” notiks Lasvegasā, ASV. Citus gadus pasākums ir noticis San Francisko, San Hosē, kā arī Eiropā, Barselonā.

bottom of page